Dobbelspellen

Grid View:
Niet op voorraad
Quickview

backgammonkoffer junior 14 x 10,5 cm staal/hout blauw/wit

(0)
14,28€

Moses backgammon in koffer Met deze set speel je waar en wanneer je maar wil het leuke spel Backgammon. Het bord is verdeeld in vier stukken en is in elkaar te klikken als een puzzel. Het spel is gem..

bordspel Maja de Bij junior 27 x 5 cm karton geel

(0)
14,11€

Studio 100 Maja de Bij De Gouden Missie bordspel Maya en haar vriendjes hebben jouw hulp nodig in deze ultrabelangrijke missie! Kan jij hen helpen om het eitje met Smoosh veilig terug te brengen bij ..

dobbelstenen 18 mm wit/zwart 50 stuks

(0)
30,28€

Dal Negro dobbelstenen Een set dobbelstenen. De set bevat 50 stuks. Specificaties: Geslacht: unisex Kleur: wit, zwart Materiaal: kunststof Afmetingen: 18 mm Inhoud: 50 Dobbelstenen..

Rolling Cubes ABC 7 x 7 x 7 cm reisspel

(0)
9,42€

CreativaMente ABC Rolling Cubes Daag je vrienden uit en beleef plezier aan het maken van woorden en zinnen zo lang als je kunt. Stel een woord samen met behulp van de dobbelstenen. Stel jezelf op de ..

Rolling Cubes Parolandia 7 x 7 x 7 cm reisspel

(0)
9,42€

CreativaMente Parolandia Rolling Cubes Daag je vrienden uit en beleef plezier aan het maken van Italiaanse zinnen zo lang als je kunt. Stel een zin samen met behulp van de dobbelstenen. Stel jezelf o..

Rolling Cubes Star words 7 x 7 x 7 cm reisspel

(0)
9,42€

CreativaMente Star words Rolling Cubes Daag je vrienden uit en beleef plezier aan het maken van Engelse zinnen zo lang als je kunt. Stel een zin samen met behulp van de dobbelstenen. Stel jezelf op d..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)