Hobbyboeken

Grid View:

Bij de dieren kleur- en stickerboek

(0)
7,93€

Deltas Bij de dieren kleur- en stickerboek Sla snel dit stickerboek open en ontdek de wereld van de dieren. Je komt op de boerderij, gaat naar de dierentuin, brengt een bezoekje aan de dierenwinkel e..

color & sticker fun - op de boerderij

(0)
9,15€

Color & sticker fun - Op de boerderij In dit leuke boek vind je maar liefst vier stickervellen boordevol stickers over de boerderij! Een koe, een schaap, een varken, een tractor, een paard, een kippe..

dieren in huis en tuin

(0)
6,88€

Deltas dieren in huis en tuin Waar slaapt de egel? Waarom heeft de kat een ruwe tong? Hoe heet het mannetje van de hond? Dit stickerboek is niet alleen erg leuk, je kunt er ook heel veel van opsteken..

dieren op de boerderij

(0)
6,88€

Deltas dieren op de boerderij Wat eet de koe? Waarvoor gebruikt het varken zijn neus? Wie is de baas van de kippen? Dit stickerboek is niet alleen erg leuk, je kunt er ook heel veel van opsteken! Ont..

doe-boek Mijn dierenboek

(0)
16,26€

Memphis Belle Mijn dierenboek doe-boek Een ontdekkingsreis door de dierenwereld, van een piepkleine muis tot een levensgrote walvis... Overleven in het wild, jagen en het krijgen van baby's. Alles ko..

doeboek Bumba junior A4 papier blauw

(0)
7,42€

Studio 100 Mijn schrijf- en wisboek Beleef urenlang plezier met dit superleuke doeboek van Bumba. Niet tevreden met jouw tekening of wil je toch gaan voor iets anders? Geen probleem! Je kunt gewoon o..

Ik ontdek de wereld doeboek 22 x 24,6 cm

(0)
11,19€

Deltas Ik ontdek de wereld doeboek Hoe heten de delen van een plant en waarvoor dienen ze? Welke dieren leven op het land en welke in de zee? Waar komen de seizoenen vandaan? En waarvan zijn de spull..

K3 doeboek meisjes 29 cm karton/papier

(0)
6,36€

Studio 100 doeboek K3 Voor de echte K3-fan is er nu het K3 doeboek met 80 wrijfplaatjes! Leuk voor onderweg, op vakantie of gewoon voor thuis. Er valt van alles te doen en te beleven. Mis deze kans d..

kleur- en stickerboek color & sticker fun: lieve dieren

(0)
9,15€

Deltas color & sticker fun: lieve dieren kleur- en stickerboek Stickers plakken en tekeningen inkleuren, welk kind is daar nou niet dol op? In dit leuke boek vind je maar liefst vier stickervellen bo..

kleur- en stickerboek Ik ontdek de Natuur

(0)
7,35€

Deltas Ik ontdek de Natuur kleur- en stickerboek Hoe worden zaadjes in de natuur verspreid? Welke paddenstoelen kun je beter niet eten? Wat kun je doen om de natuur te beschermen? Ontdek het allemaal..

kleur- en stickerboek op de boerderij (5-7 jaar)

(0)
7,93€

Deltas op de boerderij kleur- en stickerboek Hoe heten de kleintjes van een varken, een schaap en een koe? Hoe groeit een kuiken in een ei? Hoe komt de melk van een koe in flessen terecht? Ontdek het..

leesboek Bumba junior 15 x 20 cm karton rood

(0)
10,61€

Studio 100 Bumba bij de brandweer leesboek Na het succes van de Bumbabus, kreeg Bumba nu ook een brandweerwagen. Een leuk verhaaltje in een stevig kartonboek dat kan rijden! Specificaties: Kleur oms..

Lieve dieren kleur- en stickerboek

(0)
8,99€

Deltas Lieve dieren kleur- en stickerboek Aan dit leuke stickerboek zal je kind urenlang kleur- en plakplezier beleven! Op elke pagina kan je kind een grote sticker plakken: een konijn, een giraf, ee..

maskerboek Nachtwacht junior A4 papier zwart 10-delig

(0)
8,49€

Studio 100 Nachtwacht maskerboek Dit maskerboek bevat tien maskers om zelf te maken. Superleuk als je binnekort een feestje hebt met verkleedthema. Specificaties: Kleur: zwart, blauw Geslacht: junio..

Naar de winkel kleur- en stickerboek

(0)
7,93€

Deltas Naar de winkel kleur- en stickerboek Sla snel dit stickerboek open en ga mee shoppen! Je gaat naar de supermarkt, naar de speelgoedwinkel, je komt bij de bakker en bezoekt nog veel meer leuke ..

1 - 15 van 20 (2 pagina's)