Sleeën

Grid View:

slee RollyJetstar junior rood

(0)
28,20€

Rolly Toys slee RollyJetstar Glij de helling af met deze stoere Rolly Toys slee. De slee heeft een handig trekkoord en een handrem. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: kunststof A..

slee RollyMax junior blauw

(0)
51,04€

Rolly Toys slee RollyMax Glij de helling af met deze stoere Rolly Toys slee. De slee heeft een handig trekkoord en een handrem. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: kunststof Afme..

slee RollySnow Cruiser John Deere junior groen

(0)
51,04€

Rolly Toys slee RollySnow Cruiser John Deere Glij de helling af met deze stoere John Deere slee. De slee is voorzien van stalen glijders en heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Specificaties..

slee RollySnow Cruiser junior blauw

(0)
51,04€

Rolly Toys slee RollySnow Cruiser Glij de helling af met deze stoere slee van Rolly Toys. De slee is voorzien van stalen glijders en heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Specificaties: Kleur..

slee RollySnow Max junior rood

(0)
51,04€

Rolly Toys slee RollySnow Max Glij de helling af met deze stoere slee van Rolly Toys. De slee is voorzien van handremmen en heeft een maximaal draagvermogen van 100 kg. Specificaties: Kleur: rood Ge..

Niet op voorraad
Quickview

Snow Star slee met rugleuning rood 90 cm

(0)
62,65€

Jamara Snow Star slee met rugleuning Glij de helling af met deze stoere slee van Jamara. De slee is voorzien van een rugleuning inclusief een veiligheidsriem. Hij heeft een maximaal draagvermogen van..

1 - 6 van 6 (1 pagina's)