Potloden

Grid View:

potlood navulling 0,5 mm 12 stuks

(0)
5,45€

Creotime potlood navulling Deze potlood navulling is perfect voor gebruik in een vulpotlood. De navulling heeft een dikte van 0,5 mm. Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: junior, unisex Materiaal: ..

Super Ferby kleurpotloden grijs 12 stuks

(0)
19,43€

Lyra kleurpotloden grijs Deze grijze potloden van Lyra zijn gemaakt van premium kwaliteit. De potloden hebben een diehoekige vorm en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Specificaties: Geslacht: junior ..

Super Ferby kleurpotloden groen 12 stuks

(0)
19,43€

Lyra kleurpotloden groen Deze groene potloden van Lyra zijn gemaakt van premium kwaliteit. De potloden hebben een diehoekige vorm en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Specificaties: Geslacht: junior ..

Super Ferby kleurpotloden roze 12 stuks

(0)
19,43€

Lyra kleurpotloden roze Deze roze potloden van Lyra zijn gemaakt van premium kwaliteit. De potloden hebben een diehoekige vorm en zijn erg gemakkelijk in gebruik. Specificaties: Geslacht: junior Kle..

tekenpotloden 3B 12 stuks

(0)
15,40€

Lyra tekenpotloden Met deze potloden maak jij de mooiste tekeningen. De potloden zijn van goede kwaliteit en hebben een hardheid van 3B. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: zwart ..

tekenpotloden 4B 12 stuks

(0)
15,40€

Lyra tekenpotloden Met deze potloden maak jij de mooiste tekeningen. De potloden zijn van goede kwaliteit en hebben een hardheid van 4B. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: zwart ..

tekenpotloden 5B 12 stuks

(0)
15,40€

Lyra tekenpotloden Met deze potloden maak jij de mooiste tekeningen. De potloden zijn van goede kwaliteit en hebben een hardheid van 5B. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: zwart ..

tekenpotloden B 12 stuks

(0)
15,40€

Lyra tekenpotloden Met deze potloden maak jij de mooiste tekeningen. De potloden zijn van goede kwaliteit en hebben een hardheid van B. Specificaties: Geslacht: junior Materiaal: hout Kleur: zwart A..

vulpotloden lama 15 cm 4 stuks

(0)
1,49€

PMS vulpotloden lama Beleef urenlang tekenplezier met deze leuke vulpotloden van PMS! De potloden hebben leuke opdrukken van lama's. Aan de onderzijde is het potlood altijd bij te vullen dus hij blij..

1 - 9 van 9 (1 pagina's)