Vormenpuzzels

Grid View:

vormenpuzzel Airplane junior hout rood 3 stukjes

(0)
6,14€

Hape Airplane vormenpuzzel Deze houten vormenpuzzel van Hape kan ook als modelvliegtuig worden gebruikt. Een groep dierenvrienden is aan boord gegaan voor een leuke reis. Maar waar gaan ze naartoe? M..

vormenpuzzel Australië junior hout 6 stukjes

(0)
29,41€

byAstrup Australië vormenpuzzel Unieke dieren uit Australië! Een in het oog springende en eenvoudige houten legpuzzel, die de perfecte keus is om over de dieren te praten. Welke geluiden maken ze? Wa..

vormenpuzzel Beroepen junior hout 12 stukjes

(0)
10,01€

Goula Beroepen vormenpuzzel Leg alle stukjes op de juiste plek en zie de leuke afbeeldingen verschijnen. Iedere afbeelding geeft een beroep weer. Het bord zelf is ook bedrukt, dit helpt kinderen bij ..

Niet op voorraad
Quickview

vormenpuzzel Boerderij junior 40 x 30 cm hout 17-delig

(0)
6,81€

Engelhart Boerderij vormenpuzzel Weet jij welke dieren er allemaal op de boerderij wonen? Met deze kleurrijke puzzel maak je kennis met verschillende boerderijdieren zoals een paard, een koe, een var..

vormenpuzzel Boerderij junior hout 5 stukjes

(0)
16,43€

Sevi Boerderij vormenpuzzel Vormenpuzzel met verschillende voelervaringen onder de dieren. De diertjes kunnen ook rechtop staan, waardoor er ook mee gespeeld kan worden. Specificaties: Kleur: multic..

vormenpuzzel Boomgaard junior hout 4 stukjes

(0)
10,55€

Goula Boomgaard vormenpuzzel Voor de allerkleinste is er deze leuke puzzel met grote stukken. De puzzelstukken hebben een houten knop, om de stukken makkelijk te kunnen grijpen en plaatsen. Deze puzz..

vormenpuzzel Bumba Boerderij junior hout 7 stukjes

(0)
9,13€

Studio 100 Bumba Boerderij vormenpuzzel Urenlang puzzelplezier met deze leuke puzzel van Bumba! De puzzel bestaat uit zes puzzelstukken en vormt een mooi plaatje van Bumba op de boerderij. Door de kn..

vormenpuzzel Dieren junior hout 3 stukjes

(0)
11,48€

Everearth Dieren vormenpuzzel je kunt niet vroeg genoeg beginnen met puzzelen! Deze vrolijke en kleurrijke puzzel met diertjes bieden jouw kleintje de optie om te puzzelen op leeftijdsniveau. Verder ..

vormenpuzzel Voertuigen junior hout 3 stukjes

(0)
9,19€

Everearth Voertuigen vormenpuzzel Met deze stoere voertuigen puzzel van hout leert jouw kind vorm bij vorm te plaatsen en namen van voertuigen te herkennen! Doe je mee? Specificaties: Kleur: multico..

vormenpuzzel Weiland junior hout 8 stukjes

(0)
11,31€

beleduc Weiland vormenpuzzel Ontdek wie er in het weiland verborgen zit met deze ontdekkingspuzzel van beleduc! De weilandbewoners nodigen je uit om een aantal leuke ontdekkingen te doen. Met de twee..

vormenpuzzel Woezel & Pip hout junior 4 stukjes

(0)
8,55€

Rubo Toys Woezel & Pip vormenpuzzel Leg jouw favoriete honden op de juiste plek! De schattige afbeeldingen houden de aandacht van kinderen en de complete puzzel staat leuk op iedere kinderkamer. Spe..

1 - 11 van 11 (1 pagina's)